Sep 26, 2009

rayer-pt 2-

Pade rayer yg ke-4 ak kuar ngan adib,capt n naem k CL..1st time ak ke CL!!hehe..niatny nk bli buku2 utk “stadi” tp smue habes so kte njoy,astaghfirulLah al-‘Azhim!!even org cakap CL nie xbez coz cm nothing..!!tp bg ak dpt makan pn okla..!!so pd hari rayer ke-4 tu ak pn bli la mknn-ikut nafsu-sndri, maklumlah rayer 1-3 ader mknn yg disediekn, alaysia ke-4 ni kne la carik sndri mknnny!!aku bli mknn cm xingt dunia!!astaghfirulLah,ap dah jadik ni??..padehal perotny kecik ajer!!makan jer byk!!so ble space kcik nk diisii jugak even dah pnoh so trpakselah ia ditutup dgn penutup xnk bagi tumpah, dlm kes ni yg tertutup ialah mateku..jalan alaysi huyung-hayang tapi sampai kt kdai dvd non-halal mate terbukak balek,xtaula apesal??!!belek2 dvd tu ak bli la 3,2korean+1indonesian,hajat di alaysi cari KCB tapi xkuar lagi dvdny coz brader tu cakap cter alaysia baru lmbt cket kuar coz nk test quality dl,katenye..!!balek,mlm tu ak xtdow awl coz melayan dvd baruku itu..

rayer ke-5 pulak ak kuar lagi..kali alay cashkn TC punyer pasal..kali ni keanggotaannya alays same cme ala ditukarkan jadi helmi n rauf..kitorang g Permata tp rata2 xgitu hepi,almaklumlah rateny rendah,xgitu kengkawan??!!rate td,1USD=9,530Rp jer..tp sebab ak butuh uang bwat jelasin uang kamar so trpksela jgak kuarkn,lgpn nk kne prepare diri dgn duit secukopny slme 3bulan tanpe alaysia..so pk g pk maghi ak pong cashla 1000USD yang mane bersamaan ia akan 1000USD itu dgn nilai rupiahny 9530000..kemudian daripada itu ak pn menyetorkan ke CIMB niaga sebanyak 7400000 selepas menolak 2100000darinya buat jelasin hutang kamar utk 3bulan..habes2 nyetor ak pn breakfast..!!ktaorng makan kat TA,alhmdulillah hari ni tidak stroke mcm smlm,kurg “cket” trokny..habes mkn baru balek..itulah idopku pd rayer ke-4 n ke-5..rayer 1-3 makan dijamu..1=embassy,2= alaysia student,3=09 malaysian@UKRIDA..
---Itulah kesahnyer..tamat---

No comments: