Oct 17, 2009

aku sbg pak cik!!

Pas call kakak or abang n ma, mesti terpk bout my anak2 sdare..lagian, ak dapat anak sdare baru lg,hehe..sbnarnye da lame,awal syawwal ritu laei, tp namenyer ak br tau-br tny!!- dat y br tulis..nameny sungguh menarik, Fatimah az-Zahra, hopefully die akan jadik spt Fatimah az-Zahra binti Muhammad, srikandi agung Islam, Amin..
nampaknyer total anak2 buahku da jadik brape yer??jap2, hmm, 24 orang!!hehe, aku da jadik uncle utk kali ke-23!!ni adalah anak sdare hasil prkahwinan 2abg dan 5 kakak2ku..ble la nk cuti nie??xsabar nk tgk wajah anak buah baru yg dikatekan mirip wajah ibunya itu..anak2 buah da ramai tp ak stil childish(ape nk jadik nie!!), hmm, mebi got influenced by my niece&nephew kot!!hoho(salahkan org jerk keje!!)..
mudah2an lulus sume xm so bole balek Feb ’10 n jumpe my big fam!! Islam n Jannah yg nakal; Muslim, Muttaqin n Hassanah yg cute-hope stil cute-J-; si kembar xseiras Husna dan Hilwa yg selalu “bersatu hati”-ayat diaorang, “kto mano buleh bbaloh(brgaduh), kito ke (kan) kembar”-; Nafis, Nazif, Afiq, Ainun yg suke “bergurau”!! Sufiya, Ilman, Damiya yg “lbey matang dari usia”; Auni, Salwa n Fadhlillah yg masih suke merengek ngan parents masing2!! Naji dan Altaf yg susah nk didekati, balek ni jage korg!!lserta Atieyah, Madihah, Bahijjah n Abdullah yg da dewasa cket n da pandai urus diri, hope korg berempat ader skul break la ye mase pak cik korang ni balek nanti..
tp risau jugak ble pk sal balek, xkan nk bli ole2 utk 24 org??!!bankrup la pak cik (pak cik??)..tp xkan nk balek tgn 0??!!

No comments: