Dec 10, 2009

exm tamat??oh tidak..!!

1st of all cam bese i'm not perfect so cnfm ak xkan dapat fullmark utk IKK n IKM!!..
lagi menyedihkan,ak target at least dapat B+ for both subjects,skali jawab,huh..harap lulus je la..
but wait..prjuangan blom slsai, masih byk 100X exm yg perlu ditempuh!!ni baru blok 2,ader berpuluh blok n modul lagi!!sabar ajola..
kesimpulannya,harap2 ak xkne remed utk IKK n IKM even ak tau ader ntra senior yg kne remed n even SP utk salah satu dari subjek tersebut itu..!!hohoho..amat mengharapkan xkne remed bwat kali ke-2 utk sem 1 ini!!cukuplah ak remed subjek agama(kristian++) utk sem ini..
akhir kate,lau kne remed jugak,redha jelah..
sebagai penutup,exm tamat??oh tidak,byk lagi remed SP n xm laen yg menanti..

2 comments:

Anonymous said...

salam...
relax la do, jgn down2... nnt sume bende xjln... tula, aku da ajk gi dufan, tenangkn minda, ni kedeng sgt xnk kuarn duet.. haha... Xpe yus, hidup ni sementara, bdk TK pn tau, tp bak kate puteri, hidup ni cume skali, so, kene ENJOY! haha

-falcon-

ibnyusoff said...

xkedeng cmne,duet tgal ciput je..hahaha..xheran ngan DoFun-dufan- uh..durian lg sodap wa cakap lu..!!hehe..