Feb 10, 2010

derhakakah aku??

bismilLahirRahmanirRahim..
well, ak bukanlah tanggang atau org yg berkate even "oh" dll kat ma ak..
tp adekah disbbkan itu ak bley dikategorikan drhake??ak pn tatau..
tp skrg da sdkt tenang brbanding mase PBL tadi, yaitu mase ak trme satu sms dari ssorg yg kusygi dan wajib atas ak melebihkannya dari segala urusan dunia yaitu ma ak, "ma kol xleh, kol balik pasni"..isi lain xperlu
..so ak cakap ak akan kol after remed tp sumpah since ak trbace msg uh ati ak tak tenang smpaila ak kol ma ak yaitu after remed(sori lau ader ssp yg rase ak agak emo jap)..baru bley tenang..pepehal, ak tanak r hal ni mnjadik sbb adernyer hijab(doa ditolak dll - redha Allah terletak pd redha kedua orang tua), dahla ak da byk bwat dosa laen, tmbah ngan hal ni pulak..ish3,ap nk jadik??
..hopefully ak tak dikategorikan sbg anak drhake sbb mmbwatkan ma ak risau(ak xniat nk mmbwatkan ma ak risau ok)..
tp pas kol, ati ak jadik trpk cam nk balik skrg gak!!y??bcoz ma ak cakap sume siblings ak balek cuti CNY, ak sorg jer takder (lau ader jet pribadi cnfm ak da balek!!haha)..naseb bek ma ak tak kesah ak nk balek ble, rayer k, cuti bln 2 ke ap..even ak tau ma ak mngharapkan ak balek bln 2 nie, tp ak ader reason sndiri(tak prlu tau) n alhamdulilLah ma ak paham reason uh so die xkesah..
u r d best mum in d world!!(for me[:-)=

kesimpulannya??paham2lah sndiri..

3 comments:

Anonymous said...

salam..

alala yusran~
balik jela buln 2 tu.
ish3..ksian ma yg menunggu tu.buknnya kita tahu bila kita atau dia akan pergi kan.(bukan mendoakn ye).maka, gunakanlah masa yg ada sebaiknya!

p/s: tapi kalau urusan yg ada di indonesia itu lebih penting..xpela kot.apa2 pon 'may He guide us in every single decision that we make' peace =)

alma-chan ♥ said...

sbr yus~
aku pun rndu mak aku gak..
sob3 ;(

'abduH said...

@anonymous:thanx 4 ingatan[=_=]tp siyesli ak xniat utk melbeykan urusan di cni dan mane2 tmpat pn melebihi my m0m (my family is evrything 4 me)..-->peace>(no war)< (slh satu sbb yg bwat ak lau bley xnak hepi lbey2 di saat ak tatau my mOm sdg brgmbre atau brsdey)

@alma-chan:lg rindu lg baek,hehe..ak xrindu jasadnyer-coz jasad bley dilihat pd gambar- tp ak rindu nasehat2nyer dan ap yg die bwat mcm care kejut ak Subuh,care die pakse anak die sorg ni makan,cmne die snggup tgu ak imami die solat-lau abg2 ak xderla-dll,eheh..(yg mane org laen takkan pnah bwat mcm tu!!)(-jgn><sdey-)