Apr 20, 2010

100th post!!

suda lame aku mengharap dapat publish post ke-100, dan..finali akhirnye berjaye..!!

akakuku sakajaka jerker sekebekenakanyeke nakkak hakabaqkaq yangkang blokkok ekenamkam ikiniki mekemangkang sukusahkah!!(kekelasakas terkertenkentuku jerker sekebekenakanyerker..) dikitamkambahkah dekengankan mekengankantokkok sekelakaluku dakalamkam kekelaskas takkak pakasalkal2..

hopekope lekepaskas niki akakuku takkak mukudahkah tikidoko dakalamkam kekelaskas lakagiki!!

kukulikiahkah, akadeke sokorangkang dokosenken uhkuh mekemangkang bukuatkat akakuku tikidoko, pakadakahalkal akakuku dahkah sakajeke piki dokkok dekepankan dekengankan hakarakapankan dakapatkat lekebihkih fokokuskus takapiki gakkak stillkill tikidoko..!!camkamneke nakkak bukuatkat niki??

Ya Allah, kurniakanlah daku hati yang lunak dan jiwa yang basah mengingati-Mu, dan diri yang sentiasa syukur dengan kurniaan-Mu. Kumohon pada-Mu agar dibukakan bagi kami hikmah dan dilimpahkan bagi kami rahmat-Mu wahai Yang Maha Pengasih dari semua yang pengasih.

p/s: aku harap tak smue orang faham ape aku mengarut di sini, haha..sebab tak penting pun, hanye satu luahan perasaan berkaitan kuliah!!

3 comments:

imamuslim said...

yeah..tahniah!!!

dari blog friendster beralih ke dunia blogspot.

dari tulisan seorang belasan sekarang sudah 20-an

semoga anda terus maju dalam usaha memberi~

and may Allah bless u all way long =)

ibnyusoff said...

syukran..!!
jazakilLahu khairul jaza'..

ikut miladiah belum 20 lagi,hehe=)

insyaAllah, may Allah bless us all

p/s:tertanye2 adekah anda biase bace words macam dalam post ini

imamuslim said...

xkire! dah doploh jugak~ *jeles2* =p

yeap..biasala, bahasa zaman dolu2 kala..kanak2 riang =)