Jun 19, 2010

Kejatuhan Uthmaniyah

Tengah aku syok2 layan video kat youtube, secara tak sengaja tengok2 dekat next videos ada satu video bertajuk "Kesan Kejatuhan Empayar Uthmaniyah P1/4". Awalnya aku macam kurang terasa nak buka atas sebab2 tertentu. Tapi bila fikir2 balik, finally aku buka dan inilah hasilnya!! Besides ada juga video saifulislam.com fasal meneladani kejatuhan turki Uthmaniyyah. Agak sedih melihat nasib saudara sendiri namun marah dan geram pada musuh dalam selimut!! 




Moga ada manfaatnya buat kita semua, amin.

No comments: