Feb 20, 2010

suke duke D-4

alhamdulilLah, sem 1 berakhir without any big probs..dan sem ni jugak tlah menemukan ak dgn pribadi yg ak bley blajar darinyer..namun tanak manyak cakap sal ap yg ak dpt!!juz nk berceloteh di pagi hari..

my nakama for diz sem adelah: Jeya, Ari, Selly, Andre, Frandy, Wirna, Winda, Nita, Yopi, dan Irvan..
dlm reramai uh, Irvan adelah my nakama since GAMALIEL dl..thanx to all,tnpe korg ntah cmne la ak lalui sem ni!!

grup kali ni senanyer agak menmbulkan kejelesan sstgh teman2 seumah, y??bcoz grup ak boys>girls!!even sume tau anak2 FK 09 ni more girls than boys tp grup ak x!!hehe..memg satu prmulaan yg bagus amat mndpt grup yg majortiti adelah laki2 even margin hnye 1!!..ble ramai dlm grup ak adelah laki so cambiasso lah, msti r sume hal boys conquer..tp..hal itu xdpt berlaku..y??bcoz ktaorg compaq gler ali babas..!!disebbkn kekompakan itulah yg bwatkan sume org amat "mnghargai" satu same lain..!!contoh: dlm diskusi klompok sume xkesah sape nk cakap dan sape tanak cakap..y??coz ktaorg kan mnghargai kebebasan org len, so tanak bg pndapat pn xper,hehe..dan ntra yg tak cakap adelah ak!!-well,i'm quite useless for diz sem,eheh..perlu anjakan paradigm nie-

so lam blog ak nie,nk ucap shi-shi-ye, thanks alot kat sume my nakama!!let us strive for Xcellence!!today onwards!!..
thanx to all!!esp Jeya for buffet yesterday!!really njoy d food!!smpai xlarat nk gelak!!ish3..
thanx to all esp yg manyak cakap tyme PBL :Andre, Ari, Frandy, Wirna: atas ide2 bernas dan jugak sharing yg amat manfaat itu..!!
thanx to all esp yg manyak bwat ak gelak tetbe :Yopi, Nita, Selly, Frandy: well,ketawa adelah ubat yg mujarab utk legakan hati manusiawi..
thanx to all esp yg "serius" tyme PBL:Irvan, Winda: coz kalian bwat ak jadik tanak memaen jugak tyme
PBL!!

Waktu terasa semakin berlalu
Tinggalkan cerita tentang kita
Akan tiada lagi kini tawamu
Tuk hapuskan semua sepi di hati

Ada cerita tentang aku dan kalian (edtd)
Dan kita bersama saat dulu kala
Ada cerita tentang masa yang indah
Saat kita berduka saat kita tertawa

Teringat di saat kita tertawa bersama
Ceritakan semua tentang kita

Ada cerita tentang aku dan kalian (edited)
Dan kita bersama saat dulu kala
Ada cerita tentang masa yang indah
Saat kita berduka saat kita tertawa
(from here)
u all (plus grup GAMALIEL) will alwayz b in my internal memory insyaAllah!!