Nov 14, 2010

sebab takder keje

salam..
gara2 ditag,plus orang laen dah ader yang buat, so aku pk tak masalahnya nk buat!! 25??(glerr byk!!)
trimas kepada debb kerana telah mentag aku..

25. aku rasa benda paling best kat jakarta ni adelah blogging. dan baca blog orang. naseb ada blog!!
24. woish, kalau takder housemates,aku boleh mati keboringan sebab taktau nk cakap ngan sape!!
23. sangat suka dengar lagu, tapi based on situation la jugak..
22. gler phone sony-e (bentuknya menarek!!)
21. sangat suka kucing tapi lepas kucing aku mati dulu, aku dah kurang rapat dengan semua kucing!!(hmm,boleh k?)
20. sdg usaha ubah minat tgk cter korean kepada citer2 yg lebih berfaedah (??!!ye ke??)
19. lauk kegemaran?apa2 daging(ayam,kambing,lembu) sup plus sdkt masam
18. zero pasal hal masak memasak!!haha..(but always hope can cook sth for all ppl i love esp my ma!!)
17. ske rakam peristiwa hge smpai skrg takleh lpe "peristiwa" itu!!
16. amat tak ske makan ubat!!
15. lagi ske nombor ganjil dari nombor genap (tp 14-siblings- dan 2-not lonely- pn ok)
14. langit adalah sth yang pasti aku tgk stiap hari walau ia jauh tak tergapai (harap ada bintang byk2)
13. lg ske call dari msg..
12. tdo adelah nikmat yang tak mungkin aku lpaskan,haha..
11. pegi kuliah boleh jadik dua, best smpai tak tdo atau "kurg" best smpai trtdo
10. aku suka baca buku tapi sampai sekarang satu buku pn tak habis baca lagi!..
9. love sunset and sunrise so much
8. tanpa laptop sgtlah susah nk survive sbg future doc-to-be
7. paling ske warna hijau epal tapi warna laen pn ok as long as tak ingtkan aku pd bnde2 yg aku taknak ingt..
6. hope one day bole dapat lamborghini free sebijik!!haha 
5. amat tak ske org kacau privacy aku (really hate spammers, hackers dan seumpamanya!!)
4. skekan budak2 (sampai aku sndiri jadik macm budak2!!adoiyai)
3. hope one day boleh keliling dunia melawat tmpat2 bersejarah dan sgle tmpat yg ader "ter+kata sifat"!!
2. mahu tambah berat badan!!haha
1. really,really wanna learn arabic and korean!! 

debb, terseksa jugak otak aku nk pk 25 bnde nie!! dan dlm 25 bnde nie,byk jerr bnde2 yg berulang2(btol tak??)!!haha,lantaklah ader yg bace abes ke tak..!!